mec-design      interieuradvies      marianne ector
logoklein

Een interieuradvies is een advies voor de bewoners en de ruimte waarin zij leven. Een interieurstylist zorgt ervoor dat de elementen van het interieur bij elkaar gaan passen. Een interieuradvies door mec-design brengt verbinding tussen individuele interieuraspecten tot stand, maar wel in de juiste balans.

Belangrijke aspecten bij een interieuradvies van mec-design zijn:    bullet Stijladvies
  bullet Kleuradvies
  bullet Materiaalkeuze
  bullet Stoffering
  bullet Dessins
  bullet Verlichting

De basis van mijn interieuradvies vormt uiteraard de indeling van je woonruimte.

Daarbij kan een interieuradvies de totale inrichting betreffen, maar ook op specifieke onderdelen van het interieur kan ik een deeladvies geven.

Stijl, materiaal, kleur, vorm en dessins. Dit alles is terug te vinden in zorgvuldig geselecteerde meubels en verlichting. Passend bij jou, de bewoner en je huis. Dat is een interieuradvies door mec-design.
Bij een advies maak ik gebruik van foto's, materiaalvoorbeelden en kleurstalen. Dit kan gecombineerd worden tot een moodboard of materialenboard.

Ik werk onafhankelijk en combineer alle leveranciers en producten. Een interieuradvies moet bovendien mogelijk zijn voor elk budget.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik met jou wat je wensen zijn en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een bij jou passend interieur.


kleuradvies
kleuradvies

moodboard
moodboard

verlichting
verlichting

 
 
KeMo PC Special © 2012-2021